Λάρισα » Το νέο διοικητικό συμβούλιο
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΣ-ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη 2018, οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Νομού Λάρισας, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, Ε.Ε και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών.

«Στις αρχαιρεσίες υπήρξε μεγάλη αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων, σε σχέση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες. Συγκεκριμένα ψήφισαν 1.129 εργατοϋπάλληλοι, από 838 που είχαν ψηφίσει το 2015, (αύξηση +291 ψηφίσαντες), γεγονός που αντανακλά την συνεπή ταξική αγωνιστική δράση της απερχόμενης διοίκησης, που αποτελούνταν από συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Στις ίδιες ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ έδειξαν την εμπιστοσύνη τους εκ’ νέου οι εργαζόμενοι, επιφορτίζοντάς τες με μεγαλύτερες ευθύνες για να οργανώσουν καλύτερα τη δράση του συνδικάτου.

Το νέο Δ.Σ, καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου, να συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία και δράση του συνδικάτου, για να αντιπαλέψουμε την ενιαία επίθεση εργοδοσίας, κυβέρνησης απέναντι στα δικαιώματά μας, για να διεκδικήσουμε την άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ, την υπογραφή Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και ημερομίσθια, για σύγχρονα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια στην εντατικοποίηση της δουλειάς και την εργοδοτική τρομοκρατία, για την λήψη μέτρων προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζόμενων στους χώρους δουλειάς.

Στο νέο Δ.Σ, εκλέχθηκαν οι παρακάτω συνάδελφοι και συναδέλφισσες:

1.ΚΑΛΙΑΜΠΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

2.ΚΑΛΕΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

4.ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΣ

5.ΓΡΙΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

6.ΓΚΟΛΕΜΑ ΜΑΡΙΑ

7.ΚΑΛΑΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

8.ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

9.ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΙΩΑΝΝΑ

10.ΑΦΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

11.ΧΙΟΝΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ».