Ελλάδα » Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος βρέφους στο «Καραμανδάνειο»

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος βρέφους στο «Καραμανδάνειο»

Πάτρα: Στο μικροσκόπιο ο θάνατος βρέφους στο «Καραμανδάνειο»

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που βρήκε νεκρό δίπλα της η μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δε φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, γι” αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνιδίου θανάτου.

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο κι όταν ξύπνησε χθες το πρωί αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή, όπως είπε, το μωρό είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες κι αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι, όπως είχε υποστηρίξει, δεν είχε πού να το αφήσει.

Από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες ώστε να μην παραμείνει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ