Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Αιτήσεις για πρόσθετα vouchers στα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων

Αιτήσεις για πρόσθετα vouchers στα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων

Αιτήσεις για πρόσθετα vouchers στα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων που εποπτεύονται από τη ΔΗΚΕΛ ενημερώνουν  πως  η  Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2018-2019, καλεί τους υποψήφιους που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών αλλά δεν έλαβαν voucher, λόγω εξάντλησης προϋπολογισμού, να προχωρήσουν στη διαδικασία για την χορήγηση voucher.

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την  Παρασκευή 14/9/2018 και  ολοκληρώνεται τη  Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 24:00.

Ο κάθε υποψήφιος εκτυπώνει Αίτηση για βεβαίωση θέσης, που βρίσκεται στην εφαρμογή Οριστικών Αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., την οποία θα παραδώσει στη ΔΗΚΕΛ . Τα πρόσθετα vouchers θα έχουν ισχύ και θα ενεργοποιούνται από την 1 η Οκτωβρίου 2018 με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ ωφελούμενου και φορέα/δομής.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των ωφελούμενων και την εξασφάλιση θέσεων στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό, στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο),  τ. 2410 661-727, ώρες: 08:00π.μ.– 14:30μ.μ.