Οικονομία » Λάρισα: Έρχονται οι Σέρβοι
ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΝΑΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ

Λάρισα: Έρχονται οι Σέρβοι

Λάρισα: Έρχονται οι Σέρβοι

Εκπρόσωποι Σερβικών μέσων ενημέρωσης και τουριστικοί πράκτορες της γειτονικής χώρας καταφτάνουν στη Λάρισα όπου θα παραμείνουν στην περιοχή από τις 18 – 23 Σεπτεμβρίου. Η αποστολή που σκοπό έχει να προβάλει τουριστικά την περιοχή μας στην εν λόγω αγορά, θα απαρτίζεται από 11 Σέρβους δημοσιογράφους των πιο έγκυρων μέσων της χώρας καθώς και της κρατικής τηλεόρασης. Μάλιστα την αποστολή θα πλαισιώνει και ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών πρακτόρων της Σερβίας. Την επίσκεψη συνδιοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Λαρισαίων και το Επιμελητήριο.

Η αποστολή θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη και ακολούθως θα κατευθυνθεί στη Λάρισα, όπου θα περιηγηθεί στην πόλη. Μάλιστα θα υπάρξει επίσημο δείπνο υποδοχής της αποστολής παρουσία του Δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλου στο Λόφο Φρουρίου. Η αποστολή θα επισκεφτεί επίσης το Μεταξοχώρι, τον Αγιόκαμπο, το Κόκκινο νερό, το Δέλτα Πηνειού (περιήγηση με κανό, ψάρεμα  μπλε καβουριών και γεύμα στον Παλαιόπυργο) και τον Όλυμπο. Οι Σέρβοι επισκέπτες θα δοκιμάσουν όλα τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και το τσίπουρο Τυρνάβου καθώς θα βρεθούν σε τσιπουράδικο της περιοχής.

Τέλος, το πρόγραμμα προβλέπει και περιήγηση στα Μουσεία της πόλης και τα Μετέωρα. Έτσι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι τουριστικοί πράκτορες θα αποκτήσουν μια συνολική τουριστική εικόνα για την περιοχή κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει. Όλα αυτά γίνονται στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για τον τουρισμό από Δήμους της περιοχής, Επιμελητήριο και Περιφέρεια και έχει φιλόδοξους στόχους και δράσεις.

Π.Γ.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: