Ελλάδα » Αυλαία σήμερα για την 83η ΔΕΘ

Αυλαία σήμερα για την 83η ΔΕΘ

Αυλαία σήμερα για την 83η ΔΕΘ

Αυλαία πέφτει σήμερα στη μεγαλύτερη ΔΕΘ της τελευταίας 20ετίας . Η κίνηση και το ενδιαφέρον κορυφώνονται και είναι η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν την έχουν επισκεφθεί να σπεύσουν.

Η μεγάλη «γιορτή» της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της τεχνολογίας, που συνδυάζει παράλληλα την ψυχαγωγία και πλήθος θεματικών ενοτήτων για όλα τα ενδιαφέροντα οδηγείται στο τέλος της και η σημερινή ημέρα αναμένεται εορταστική αλλά και γεμάτη ειδήσεις.

Πολιτικά η ΔΕθ ολοκληρώνεται το μεσημέρι όπου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην 83η ΔΕΘ.

Ψυχαγωγικά, οι Blues Brothers έρχονται στην Θεσσαλονίκη, στην 83η ΔΕΘ και σας περιμένουν για μια νύχτα με τα καλύτερα τραγούδια, κινήσεις και συναρπαστικές στιγμές από την «born to be wild» πλευρά του Σικάγο!

Στη σκηνή θα βρεθούν η μπάντα των Blues Brothers και οι υπέροχες, πληθωρικές “Bluettes”, για να… ξυπνήσουν και να δώσουν ρυθμό στο κοινό.

Η παράσταση είναι η πρωτότυπη από το London Westend, όπου «ανεβαίνει» με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια, ενώ η παραγωγή της έγινε το 1980 από τον σκηνοθέτη John Landis με τον σούπερ σταρ Dan Akroyd και τον αξέχαστο John Belushi. Οι συναυλίες ξεκινούν μετά τις 21:30 στην Πύλη Τόξο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε επίσης: