Ελλάδα » Απολογείται, αύριο, για τη δολοφονία της 38χρονης

Απολογείται, αύριο, για τη δολοφονία της 38χρονης

Απολογείται, αύριο, για τη δολοφονία της 38χρονης

Αύριο αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Ρεθύμνου ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος που συνελήφθη στο Ρέθυμνο για τη δολοφονία της 38χρονης μητέρας Τόνιας Ζόεβα. 

Ο 59χρονος – που στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υπόθεση ανθρωποκτονίας – ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη με την εξαφάνιση και τη δολοφονία της 38χρονης.

Αν και το που βρίσκεται το πτώμα της άτυχης γυναίκας παραμένει μυστήριο, το αίμα της εντοπίστηκε στο σπίτι σε χωριό του Μυλοποτάμου και το αυτοκίνητο του 59χρονου στοιχεία που αποτελούν σημαντικά ευρήματα φωτίζοντας την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 38χρονη Τόνια Ζόεβα Βουλγαρικής καταγωγής και μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού,  χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας μετά από μπάνιο στη θάλασσα με μια φίλη της, συνάντησε τον 59χρονο και αφού έφαγαν όλοι μαζί, άφησαν τη φίλη της στο σπίτι της και στη συνέχεια κατέληξαν μαζί στο σπίτι του.

Όταν χάθηκε ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύρου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

ΠΗΓΗ