Παραπολιτικά » ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Μετά τη ΔΕΘ «ανεβαίνουν» οι ρυθμοί στα αυτοδιοικητικά
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟΝ Δ. ΚΙΛΕΛΕΡ

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Μετά τη ΔΕΘ «ανεβαίνουν» οι ρυθμοί στα αυτοδιοικητικά

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας: Μετά τη ΔΕΘ «ανεβαίνουν» οι ρυθμοί στα αυτοδιοικητικά

Ικανοποιημένοι επέστρεψαν από τη Θεσσαλονίκη και την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα οι Λαρισαίοι ΣΥΡΙΖΑίοι που ανέβηκαν γι’ αυτόν τον λόγο μέχρι το «Βελλίδειο». Τα «χαμόγελα» είχαν να κάνουν με αυτά που άκουσαν από τον κ. Τσίπρα σε σχέση με τον σχεδιασμό της «επόμενης ημέρας» μετά τα μνημόνια, καθώς εκτιμούν πως τους δίνουν επιχειρήματα με τα οποία μπορούν να αντιπαρατεθούν στο διαρκές σφυροκόπημα που δέχονται από όλες τις υπόλοιπες πλευρές του πολιτικού σκηνικού. Παράλληλα, στα θετικά – για την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ – καταγράφεται και το επίπεδο κινητοποίησης για την παρουσία στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, σχεδόν το σύνολο της εσωκομματικής δραστηριότητας στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θα έχει να κάνει με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου και των προσεγμένων κινήσεων που απαιτούνται για τη στήριξη κινήσεων και υποψηφίων που μπορούν να διαμορφώσουν χαρακτηριστικά «Συμπαράταξης».

Στο πλαίσιο αυτό, κρίσιμες θα είναι οι προσεχείς ημέρες σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο Δήμο Κιλελέρ, καθώς αναμένεται να λάβει τις τελικές του αποφάσεις ο επιχειρηματίας Νίκος Μπρέτας, ο οποίος ακούστηκε με ιδιαίτερη ένταση το προηγούμενο διάστημα ότι θα μπορούσε να αναλάβει επικεφαλής του αυτοδιοικητικού εγχειρήματος στο οποίο θα συναινούσαν οι παρατάξεις υπό τον Ρίζο Κομήτσα, τον Βασίλη Μακατό και άλλοι τοπικοί όπως ο Γιώργος Ακριβούλης.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις σε πολλά μέτωπα…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: