Παραπολιτικά » Στο πλευρό της Φώφης
Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΛΙΚΑΣ

Στο πλευρό της Φώφης

Στο πλευρό της Φώφης

Δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το παρών ο Λαρισαίος Μιχάλης Τολίκας κατά την επίσκεψη της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής  Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της 83ης Διεθνούς Έκθεσης.

Άλλωστε, ο κ. Τολίκας είναι ένα από τα τοπικά στελέχη που χαρακτηρίζονται «εργάτες» του Κινήματος.

Η  παρουσία του ξεκινάει εδώ και δεκαετίες στα συνδικαλιστικά των αστυνομικών όπου έφτασε μέχρι τη θέση του προέδρου της τοπικής Ένωσης, όπως και σε αυτήν του προέδρου Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο κ. Τολίκας κατέγραψε και αυτοδιοικητική πορεία, καθώς εξελέγη νομαρχιακός σύμβουλος στις εκλογές του 2006 με την παράταξη υπό την Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.

Στα παραπάνω προστίθεται και η εκλογή του στη θέση του αναπληρωτής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας, απ’ όπου και συνεχίζει την κομματική του δραστηριότητα.

Σε πολλά επίπεδα η παρουσία του κ. Τολίκα, οπότε ήταν αναμενόμενο να είναι ενδιαφέρουσα η συζήτηση με την κ. Γεννηματά (φωτ. )για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα στο ποτό που ακολούθησε μετά την ομιλία της στο «Βελλίδειο»…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: