Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Χατζής σε ηλικία 67 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 16.30 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια και αδέλφια.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Γεωργία Μούμου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Κουμουνδούρου και Λάππα), στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Χρήστος Γκέκας. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Νέα Σμύρνη Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε η Θωμαή Γεράκη σε ηλικία 93 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονο, αδελφούς και ανίψια.

Σε ηλικία 94 ετών απεβίωσε η Ευαγγελία Παναγούλη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αναγέννηση Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα, αδελφή και ανίψια.

xasiotis

Διαβάστε επίσης: