Λάρισα » «Οι συνεργασίες πρέπει να ξεκινήσουν για το καλό της Ελλάδας»
ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΔΕΘ

«Οι συνεργασίες πρέπει να ξεκινήσουν για το καλό της Ελλάδας»

«Οι συνεργασίες πρέπει να ξεκινήσουν για το καλό της Ελλάδας»

Την εκτίμηση ότι τα κόμματα στο ελληνικό κοινοβούλιο «κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουν ότι οι συνεργασίες πρέπει να ξεκινήσουν για το καλό της χώρας» διατύπωσε, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Γιώργος Κατσιαντώνης.

Όπως είπε, «μπορεί να μην γίνει άμεσα», αλλά «θεωρώ ότι θα γίνει κάποια στιγμή». Ο ίδιος σημείωσε ότι η απογοήτευση των νέων απέναντι στο πολιτικό σύστημα δεν είναι δικαιολογία και πρόσθεσε ότι το μοναδικό «όπλο» που έχει ένας νέος άνθρωπος είναι η ψήφος γι” αυτό και πρέπει να συμμετέχει και να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα και να μην απέχει.

Για την επίτευξη του στόχου προσέγγισης των νέων και της ενεργούς συμμετοχής στην πολιτική συζήτηση, ο κ. Κατσιαντώνης σημείωσε πως «χρειαζόμαστε έναν χαρισματικό ηγέτη και αυτόν τον βλέπω στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη». Σημείωσε δε, ότι, πρέπει «να αλλάξει το σκεπτικό που λειτουργούμε όλοι μας, γιατί το πολιτικό σύστημα, οι πολιτικοί είναι μικρογραφία, καθρέφτης της κοινωνίας μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: