Οικονομία » Bruno Coffee Stores: Απολαύστε την νέα γευστική πανδαισία
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Bruno Coffee Stores: Απολαύστε την νέα γευστική πανδαισία

Bruno Coffee Stores: Απολαύστε την νέα γευστική πανδαισία

Τα Bruno Coffee Stores μέχρι σήμερα οι Λαρισαίοι και όχι μόνο, τα γνώριζαν, τα προτιμούσαν και τα αγαπούσαν για την μοναδική ποιότητα καφέ, το μοναδικό άρωμα και την γεύση που ξυπνούσε τις αισθήσεις τους και τους συνόδευε όλες τις ώρες της μέρας.

Μπροούνο πρωινό

Μέχρι σήμερα όσοι προτιμούν τα Bruno Coffee Stores απολαμβάνουν και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το μοναδικό σέρβις και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Μπρούνο γλυκό

Bruno: Απολαύστε την νέα γευστική πανδαισία

Όμως πλέον τα Bruno Coffee Stores έρχονται με μια σειρά νέων προϊόντων για να γεμίσουν γεύση τον ουρανίσκο σας. Πλέον έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά πιάτα με πρωτότυπες γεύσεις με την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που πάντα είναι προτεραιότητα, καθώς με αυτά τα χαρακτηριστικά ξεχώρισε και αγαπήθηκε από του λάτρεις του καφέ. Με την νέα σειρά προϊόντων φιλοδοξεί να κερδίσει και του λάτρεις των γεύσεων.

Μπρούνο γλυκό 1

Έτσι στο Bruno Coffee Stores επί της  Ηρώων Πολυτεχνείου και Παλαιολόγου μπορείτε να ταξιδέψετε γευστικά κάθε ώρα της ημέρας σε αλμυρούς ή γλυκούς «παραδείσους».

Μπρούνο Πρώινό

Για το πρωινό σας μπορείτε να επιλέξετε πιάτα που συνοδεύονται με πεντανόστιμη ομελέτα αλλά και με άλλες γευστικές προκλήσεις.

Μπρούνο Σαλάτα

Σαν έρθει το μεσημέρι μπορείτε να δοκιμάσετε μοναδικές σαλάτες που είναι ο ορισμός της πανδαισίας χωμάτων και γεύσεων. Δοκιμάστε το μοναδικό American μπέργκερ με λαχταριστές πατάτες και μπιφτέκι με εξαιρετικό μοσχαρίσιο κιμά.

Μπρύνο Μπέργκερ

Εκεί θα βρείτε και εξαιρετικές γλυκές απολαύσεις για όλες τις ώρες της ημέρα.

Αν λοιπόν μαζί με το γευστικό καφέ θέλετε να μπείτε και στο κόσμο των γευστικών απολαύσεων η επιλογής σας είναι τα Bruno Coffee Stores της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Παλαιολόγου, για κάθε ώρας της ημέρας.

Info: Ηρώων Πολυτεχνείου & Παλαιολόγου. T: 2410 232 800

Διαβάστε επίσης: