Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Βαγενά ρωτάει Νασιακόπουλο για τη μελέτη του Αγροτικού Μουσείου Κιλελέρ
«ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;»

Βαγενά ρωτάει Νασιακόπουλο για τη μελέτη του Αγροτικού Μουσείου Κιλελέρ

Βαγενά ρωτάει Νασιακόπουλο για τη μελέτη του Αγροτικού Μουσείου Κιλελέρ

Επιστολή προς τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο απέστειλε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά με την οποία θέτει το ερώτημα «για ποιο λόγο ο Δήμος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την επικαιροποίηση της μελέτης».

Αναλυτικά, στην επιστολή επισημαίνονται τα εξής:

«Έχει παρέλθει πλέον μισός χρόνος από τη μέρα που η πρώην Υπουργός Πολιτισμού κ. Λυδία Κονιόρδου ανακοίνωσε τη δέσμευση του ποσού των 70.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης κατασκευής του Εθνικού Μουσείου Αγροτικού Κινήματος Κιλελέρ (17/03/18) και πάνω από τέσσερις μήνες που τα χρήματα αυτά πιστώθηκαν στον λογαριασμό του Δήμου (27/04/18). Μετά την από 8/06/18 επιστολή μου προς τον Δήμαρχο Κιλελέρ και τις επανειλημμένες τηλεφωνικές επαφές μου μαζί του επί του ιδίου θέματος, αναγκάζομαι εκ νέου να απευθυνθώ σε εσάς αναρωτώμενη για ποιο λόγο ο Δήμος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει τις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την επικαιροποίηση της μελέτης.

Μετά από επικοινωνία που είχα με την υπεύθυνη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, κ. Ντάπα, πληροφορήθηκα ότι η διαδικασία καθυστερεί λόγω φόρτου εργασίας.

Επειδή όμως έχει περάσει πια μισός χρόνος και, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, η επικαιροποίηση της μελέτης αποτελεί προϋπόθεση για το επόμενο βήμα, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, αλλά και χρονοβόρο, δηλαδή την ανεύρεση πόρων για την υλοποίηση του έργου, σας παρακαλώ για μία ακόμα φορά να επισπεύσετε την προκήρυξη του διαγωνισμού για την επικαιροποίηση της μελέτης».

Διαβάστε επίσης: