Πολιτισμός » «Μάγεψαν» τους Λαρισαίους οι συνθέσεις του Ennio Morricone (φωτ.)
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ

«Μάγεψαν» τους Λαρισαίους οι συνθέσεις του Ennio Morricone (φωτ.)

«Μάγεψαν» τους Λαρισαίους οι συνθέσεις του Ennio Morricone (φωτ.)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η προβολή της συναυλίας του Ennio Morricone «Ρωσία-Κρεμλίνο live 2012» με την συμφωνική ορχήστρα της Σόφιας.

Αρκετοί Λαρισαίοι παρευρέθησαν στον χώρο του Β Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, έναν χώρο που εδώ και χιλιάδες χρόνια παράγει ιστορία και πολιτισμό, και απόλαυσαν τις δημιουργίες ενός από τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους συνθέτες της εποχής μας. Του “Λαρισαίου” Ennio Morricone, όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Κώστας Παπακώστας, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου φίλων μουσικής  Ennio Morricone Ελλάδος, ο οποίος σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού και Επιστημών, συνδιοργάνωσαν αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Ο Ennio Morricone είναι Ιταλός συνθέτης, μαέστρος και μουσικός και έχει συνθέσει μουσικές για πάνω από 500 ταινίες ενώ ο ίδιος είναι από τους πλέον επιτυχημένους συνθέτες. Μεταξύ των βραβείων που έχει παραλάβει έιναι ένα τιμητικό βραβείο Όσκαρ για την συνεισφορά του στην μουσική ταινιών, ενώ έχει κερδίσει 3 βραβεία Grammy, 3 Χρυσές Σφαίρες και 2 βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου.

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-6

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-5

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-4

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-3

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-2

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-1

ΕΝΙΟ ΜΟΡΙΚΟΝΕ-8

 

Διαβάστε επίσης: