Αθλητισμός » Έστειλε… πίσω τον Ριμπερί

Έστειλε… πίσω τον Ριμπερί

Έστειλε… πίσω τον Ριμπερί

Η έλευση του Στίβεν Ριμπερί είχε προκαλέσει ενθουσιασμό στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά ο αδελφός του «μεγάλου» Φράνκ που αγωνίζεται στη Μπάγερ Μονάχου, δεν θα φορέσει ποτέ σε επίσημο αγώνα την «κυανόλευκη» φανέλα:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας.

Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ’ εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης: