Ελλάδα » Σιωπητήριο από Αυγενάκη στα κομματικά στελέχη ενόψει αυτοδιοικητικών επιλογών!

Σιωπητήριο από Αυγενάκη στα κομματικά στελέχη ενόψει αυτοδιοικητικών επιλογών!

Σιωπητήριο από Αυγενάκη στα κομματικά στελέχη ενόψει αυτοδιοικητικών επιλογών!

Έγγραφο προς όλα τα κομματικά στελέχη

Την ίδια ώρα που «φουντώνει» η εκλογολογία και η σεναριολογία για τους πιθανούς υποψήφιους που στηρίζουν ή πρόκειται να στηρίξουν τα κόμματα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, η ΝΔ που φαίνεται λόγω πολλών υποψηφιοτήτων (κυρίως εκτός Κρήτης) έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, δια του γραμματέως της Λευτέρη Αυγενάκη, σημαίνει σιωπητήριο στα στελέχη του κόμματος, προκειμένου να μην υπάρχουν πολλές και αλληλοκαλυπτόμενες φωνές.

Όπως εξηγεί στο έγγραφο που έστειλε σε όλα τα κομματικά στελέχη και της Κρήτης, και αποκαλύπτει το cretalive, δε θα πρέπει να τοποθετούνται δημόσια τα στελέχη του κόμματος, αν δεν υπάρχει πρώτα συνεννόηση με τα θεσμικά όργανα του κόμματος.

Αυτό έχει το ενδιαφέρον του στην Κρήτη, όπου ειδικά η ΝΟΔΕ Ηρακλείου, πρώτη και καλύτερη τοποθετείται επί παντός επιστητού, σχεδόν σπάνια με ιδιαίτερη επιτυχία για πρόσωπα, υποψήφιους, προθέσεις και ζητεί να πάρουν θέση! Αυτό βέβαια δεν γνωρίζουμε αν αφορά και εν ενεργεία αυτοδιοικητικούς ή αν αυτή η πρωτότυπη… φραγή, δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλείται να λύσει!

Δείτε το έγγραφο Αυγενάκη, που απευθύνεται προς στελέχη, κομματικές και δημοτικές οργανώσεις και τοπικά όργανα της ΝΔ.

41580117_1958970984395604_6942792192779878400_n

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: