Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Σύντομα τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του νέου Κολυμβητηρίου
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Σύντομα τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του νέου Κολυμβητηρίου

Σύντομα τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο του νέου Κολυμβητηρίου

Ομαλά εξελίσσονται οι διαδικασίες για την έναρξη των έργων διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του νέου δημοτικού Κολυμβητηρίου στην Νέα Πολιτεία. Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, μετά τους αγιασμούς των σχολείων, βρέθηκε χθες στο Κολυμβητήριο, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (4)

Σύμφωνα με το έργο που έχει προκηρυχθεί με προυπολογισμό 1,1 εκατ. ευρώ και το οποίο βρίσκεται στην φάση του προσυμβατικού ελέγχου, στον περιβάλλοντα χώρο θα διαμορφωθεί χώρος στάθμευσης Ι.Χ και λεωφορείων, ενώ θα κατασκευαστούν δυο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο beach volley.

Μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη των εργασιών. O κ. Καλογιάννης, ζήτησε από τις υπηρεσίες να υπάρχει πρόβλεψη για ασφαλτόστρωση των δρόμων γύρω από το Κολυμβητήριο.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (2)

Ακολούθησε συνάντηση με κατοίκους της περιοχής σε cafe της συνοικίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο δήμαρχος ενημέρωσε ότι προχωρά η μελέτη για τη διάνοιξη της οδού Τσιτσάνη. Πρόκειται για ένα έργο που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την συνοικία αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Τέλος, οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινού σηματοδότη στη συμβολή των οδών Τσιτσάνη και Θεοδωρακοπούλου.

Ο δήμαρχος συνοδεύονταν από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (1)

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (5)

Διαβάστε επίσης: