Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στον αγιασμό σχολείων ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στον αγιασμό σχολείων ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στον αγιασμό σχολείων ο δήμαρχος Τεμπών Κ. Κολλάτος

Στον αγιασμό σχολείων του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Γόννων όπως επίσης και στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γόννων & Μακρυχωρίου παραβρέθηκε την Τρίτη το πρωί ο δήμαρχος κ.Κώστας Κολλάτος.

Ο κ. Κολλάτος με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς έκανε την παρακάτω  δήλωση:

«Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Κολλατος αγιασμος (1)

Η Παιδεία υπήρξε πάντοτε ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία, γιατί δίνει την ευκαιρία να αναδειχτούν οι δυνατότητες του ανθρώπου, να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητες του και να διαμορφωθούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Η φροντίδα της εκπαιδευτικής κοινότητας αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της Δημοτικής Αρχής ,θα είμαστε  πάντοτε πρόθυμοι ώστε να φροντίζουμε για την εξασφάλιση των προϋποθέσεων εκείνων που καθιστούν το έργο αυτό ευκολότερο και πληρέστερο.

Εύχομαι  σε Γονείς, και εκπαιδευτικούς  , Υγεία και Δύναμη στη δύσκολη αποστολή τους και στους Μαθητές μια δημιουργική και αποδοτική σχολική χρονιά, με ελπίδα και αισιοδοξία!».

Διαβάστε επίσης: