Κοινωνικά » Στην 83η ΔΕΘ το Διεθνές Ρόταρυ

Στην 83η ΔΕΘ το Διεθνές Ρόταρυ

Στην 83η ΔΕΘ το Διεθνές Ρόταρυ

Η 2484 Περιφέρεια του Δ. Ρόταρυ, μετά από πρωτοβουλία του Διοικητή της Ασπασίδη Θεόδωρου που έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και προαγωγή της Δημόσιας εικόνας του Ρόταρυ αλλά και όλων των ομίλων της Περιφέρειας, συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στην 83η ΔΕΘ στο περίπτερο των Εθνών (περίπτερο 6 / stand 15).

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Πρόκειται για ένα νέο πρωτοποριακό εγχείρημα, που σκοπό έχει την καλύτερη προβολή του Ρόταρυ στην Ελλάδα, αναδεικνύοντας τους κύριους τομείς δράσης και κοινωνικής προσφοράς του, σε μια άμεση προσέγγιση με το ευρύ κοινό.

Ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας συμμετέχει σ ΄αυτό το εγχείρημα της Περιφέρειας, θέλοντας να κάνει ευρύτερα γνωστές τις δράσεις του στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο και παράλληλα να αναδείξει το ν. Λάρισας μέσω ενημερωτικών εντύπων, τα οποία παραχωρήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δ. Λαρισαίων,τη Δημοτική Πινακοθήκη και το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. Τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους.

ροταρυ ΔΕΘ (2)

Στα εγκαίνια του Περιπτέρου της Περιφέρειας στη Δ.Ε.Θ. παρευρέθηκαν από το Ρ.Ο.Ανατολικής Λάρισας ο Πρόεδρος Μπαζάκης Ιωάννης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Διοικητή Παλέτας Ιωάννης, η Βοηθός Διοικητής Κατσαούνη Ελένη και ο Ταμίας Γκουτζουρέλας Βασίλης.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την Περιφέρειά μας ,η Συντονίστρια Ζώνης για τη Δημόσια εικόνα του Ρόταρυ Κατερίνα Κοτσαλή – Παπαδημητρίου, ροταριανές αντιπροσωπείες από τη Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία, ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Τουρισμού  Θεσσαλονίκης Ασπασίδης Γεώργιος, οι πρώην υπουργοί κ.κ. Γκιουλέκας Κ. και Ορφανός Γ.καθώς και πλήθος ροταριανών και φίλων».

Διαβάστε επίσης: