Λάρισα » Παραιτήσεις 3 μελών της ΔΑΚΕ από την ΕΛΜΕ

Παραιτήσεις 3 μελών της ΔΑΚΕ από την ΕΛΜΕ

Παραιτήσεις 3 μελών της ΔΑΚΕ από την ΕΛΜΕ

Η ΔΑΚΕ Καθηγητών σε ανακοίνωσή της τονίζει:  « Όπως    δήλωσαν και στο προηγούμενο Δ.Σ.   τα εκλεγμένα  μέλη της ΔΑΚΕ, συνεπή  στις αρχές και θέσεις τους, αρνούνται  να συμμετέχουν   στο συνεχιζόμενο θέατρο του παραλόγου, που έχουν στήσει οι αριστερές παρατάξεις  εδώ και 9 μήνες, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, στόχο έχουν την διάλυση της ΕΛΜΕ μη προχωρώντας στην βασική καταστατική τους υποχρέωση, εκείνη της  εκλογής του προεδρείου του Δ.Σ.

Η ΔΑΚΕ δηλώνει ότι  μετά από πολύμηνες ανεπιτυχείς προσπάθειες συγκρότησης του προεδρείου του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, παραιτούνται  τα 3 εκλεγμένα μέλη της στο Δ.Σ.,  καθώς και όλα τα αναπληρωματικά μέλη, όπως προέκυψαν από τις τελευταίες  εκλογές.

Με  βασική αρχή ότι δεν την ενδιαφέρουν τα αξιώματα, η ΔΑΚΕ παραδοσιακά ψήφιζε πάντα πρόεδρο, που προερχόταν από την πλειοψηφούσα παράταξη,  με γνώμονα μόνο την εύρυθμη λειτουργία της ΕΛΜΕ.

Σήμερα,  μετά από τόσους μήνες,  η ΕΛΜΕ παραπαίει και λειτουργικά και συνδικαλιστικά, όντας η μόνη  ΕΛΜΕ πανελλαδικά,  που δεν έχει προβεί σε συγκρότηση του προεδρείου  του Δ.Σ.»

Διαβάστε επίσης: