Εκπαίδευση » Αγιασμός του Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Αγιασμός του Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Αγιασμός του Μουσικού Σχολείου Λάρισας

Φωτο: Tsantopoulos

Μουσικά άνοιξε η χρονιά 2018- 2019 με ψαλμωδίες στον αγιασμό του Μουσικού Σχολείου Λάρισας το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου, σε ένα γεμάτο χαρούμενες φωνές και γελαστά παιδικά πρόσωπα προαύλιο, παρουσία επισήμων, εκπαιδευτικών και γονέων.

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (7)

Με ευχές για όμορφη, δημιουργική χρονιά με πρόοδο και επίτευξη υψηλών στόχων καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ο Διευθυντής κ. Αναγνωστόπουλος Σωτήρης, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά της περσινής Γ΄Λυκείου του Μουσικού Σχολείου που τήρησαν για μία ακόμη φορά το έθιμο, ήρθαν στον αγιασμό και στην αγκαλιά του αγαπημένου τους σχολείου και ευχήθηκαν και αυτά με την σειρά τους στους παλιούς, μικρότερους συμμαθητές τους οι οποίοι δίνουν φέτος τον δικό τους αγώνα στα θρανία.

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (2)

Ο κ.  Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν και θα γίνουν στην νέα σχολική χρονιά με την συνέργια του Δήμου, καθώς προστέθηκαν τρείς σύγχρονες αίθουσες προκάτ, ανακατασκευάστηκε η εξωτερική σκηνή του θεάτρου και είναι προγραμματισμένη η ανακατασκευή του αύλειου χώρου ώστε να γίνει πιο σύγχρονος και λειτουργικός.

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (5)

Τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοσύγκελος πατήρ Αχίλλειος με τον εφημέριο του Ι.Ν. των Αγίων Θεοδώρων πατέρα Κωνσταντίνο, ενώ παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκος Λιούπας ο αναπληρωτής Δημάρχου Λάρισας, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιώργος Σούλτης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας ο πρόεδρος ΔΙΚΕΛ κ. Δημήτρης Μπαμπαλής , η σχολική σύμβουλος κ. Ελένη Ξυνοπούλου και αναγνώστηκαν τα μηνύματα του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Γαβρόγλου, της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Αναστασοπούλου και του Διευθυντή Β/θμιας Επαίδευσης κ. Καψάλη.

Τέλος μοιράστηκαν τα βιβλία στους μαθητές και τις μαθήτριες και τους δόθηκε πρόγραμμα. Οι ώρες λειτουργίας του Μουσικού Σχολείου Λάρισας είναι : Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από τις 8π.μ. έως τις 14.30 και Τρίτη, Πέμπτη από τις 8π.μ. έως τις 15.00.

Μερσίνα Τσαντοπούλου

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (8)

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (4)

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (9)

Αγιασμός 2018 Μοισικού Σχολείου- Photo Tsantopoulos (6)

Διαβάστε επίσης: