Εκπαίδευση » «Υπευθυνότητα και συνέπεια»
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

«Υπευθυνότητα και συνέπεια»

«Υπευθυνότητα και συνέπεια»

Μήνυμα από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Ιωάννη Καψάλη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς που αναφέρει:

«Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να απευθύνω ένα σύντομο χαιρετισμό προς τους μαθητές και τους  εκπαιδευτικούς μας καλώντας τον καθένα από την πλευρά του να ανταποκριθεί με υπευθυνότητα και συνέπεια στο σημαντικό και ξεχωριστό ρόλο του.

Καλώ τους  μαθητές να αγωνιστούν για τα όνειρά τους και να είναι σίγουροι ότι στους καθηγητές τους θα βρουν τους συμπαραστάτες και συμμάχους τους  για την πραγμάτωσή τους.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι να συνεχίσουν με το ίδιο ακούραστο τρόπο, δημιουργικά και ευσυνείδητα και με αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης, να επιτελούν το πολυσήμαντο έργο  τους δημιουργώντας  τις ευνοϊκότερες συνθήκες μάθησης για την επίτευξη των ακαδημαϊκών στόχων αλλά και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, χαράς και δημιουργικότητας που αποβλέπει στην δημιουργία πολιτών ευαισθητοποιημένων και ενημερωμένων, όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι μέλημα και εργώδης προσπάθεια της Δ/νσης είναι να παράσχει την όποια βοήθεια χρειαστεί για τη διευκόλυνση του έργου σας ώστε να καταστήσουμε το σχολικό χώρο, «εργαστήριο» δημιουργίας, όπου μετασχηματίζονται όλες οι έξωθεν προσλαμβάνουσες σ’ ένα παραγωγικό και αξιοποιήσιμο μέσο,  «μαθητεύοντας τις αλήθειες που ισχύουν για όλους τους καιρούς», ώστε να μπορέσουν οι μαθητές μας να ανταπεξέλθουν στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους σας καλή σχολική χρονιά».

Διαβάστε επίσης: