Ελλάδα » Πώς αποτράπηκε ληστεία σε κατάστημα της Εθνικής Οδού
ΣΤΟ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πώς αποτράπηκε ληστεία σε κατάστημα της Εθνικής Οδού

Πώς αποτράπηκε ληστεία σε κατάστημα της Εθνικής Οδού

Μία τολμηρή υπάλληλος στάθηκε η αφορμή να χαλάσουν τα σχέδια επίδοξου ληστή στο νέο κατάστημα «Olympus Plaza» στην Εθνική οδό στην Αταλάντη.

Ήταν 10:30’ το βράδυ της Κυριακής (9/9), όταν στο κατάστημα εισήλθε ένας άνδρας φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ το οποίο έκρυβε το σύνολο των χαρακτηριστικών του προσώπου του. Άμεσα κατευθύνθηκε προς το γραφείο του Διευθυντή του καταστήματος, όπου εκείνη την ώρα ένας υπάλληλος καταμετρούσε τις εισπράξεις της ημέρας.

Μία υπάλληλος είδε τη ρότα του άγνωστου άνδρα και προσπάθησε να τον εμποδίσει. Τότε εκείνος έβγαλε πιστόλι και την απείλησε, με την υπάλληλο να βάζει τις φωνές.

Αυτό όμως στάθηκε αρκετό για να αναγκάσει τον ληστή να ματαιώσει το σχέδιο του, καθώς όλοι έστρεψαν την προσοχή τους σε εκείνον. Τότε κινήθηκε προς την έξοδο, όπου σε αυτοκίνητο τον περίμενε συνεργός του με τον οποίο διέφυγαν προς Αθήνα.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που πραγματοποίησε μπλόκα σε σημεία της Εθνικής για τον εντοπισμό του οχήματος, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπισθεί.

ΠΗΓΗ: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης: