Παραπολιτικά » Οριστικό ρήγμα…
"ΓΑΛΑΖΙΟΙ" ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΡΗΞΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ !

Οριστικό ρήγμα…

Οριστικό ρήγμα…

Οι σχέσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού με τον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας Δημήτρη Παπαδημόπουλο, ποτέ δεν υπήρξαν καλές από την αρχή της θητείας τους στην Περιφέρεια. Η φωτ. είναι ιστορική και είναι από τον Μάιο του 2014, από την παρουσίαση του προγράμματός τους για τη Θεσσαλία.

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Λίγες, μόνο ημέρες μετά την εκλογή τους, είχαν αρχίσει τα σενάρια παραίτησης για τον αντιπεριφερειάρχη με αφορμή τη διαρροή ενός βίντεο, ακολούθησε η αποψίλωση των αρμοδιοτήτων και η ..εξορία του Παπαδημόπουλου στο κτίριο της Θεοφράστου. Η πρόσφατη δήλωση του περιφερειάρχη στον τοπικό Τύπο (Ελευθερία), με την οποία ζητούσε την παραίτηση Παπαδημόπουλου σχετικά με ένα φραστικό «επεισόδιο» κατηγορώντας τον για «ρατσιστική» συμπεριφορά και η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη στα τοπικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν ότι δεν μιλάνε ούτε στο τηλέφωνο! Το ρήγμα είναι οριστικό μαζί και οι απώλειες στις …ακροδεξιές – εθνικιστικές  δεξαμενές ψηφοφόρων για τον Αγοραστό.

«Γαλάζιοι» λένε πως θα σημάνει και το πολιτικό τέλος του δεύτερου. Λέτε;

ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΖΑΡΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το παζάρι της Ελασσόνας και αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλλον ήταν η …απάντηση στον Αγοραστό, ο οποίος τον κατηγόρησε για ρατσιστική συμπεριφορά!

ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ταχεία εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού»

Η παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» εξέδωσε ανακοίνωση για τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας, Δημήτρη Παπαδημόπουλο, μετά τη δήλωση του Περιφερειάρχη. Ειδικότερα αναφέρει:

«Η Οικολογική Θεσσαλία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, κατά τη διένεξη με εργαζόμενους στην ανακατασκευή οδοστρώματος στην Λάρισα.

Ανάλογες ρατσιστικές συμπεριφορές συμβάλλουν στην ταχεία εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού» και είναι, σαφώς, απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν συνάδουν με τον αυτοπροσδιορισμό του Χριστιανού Ορθόδοξου, που φέρεται να επικαλέστηκε, για το θέμα, ο Δ. Παπαδημόπουλος, καθόσον, αυτό, αν μη τι άλλο, καμία σχέση δεν έχω με την υπέρτατη Χριστιανική αξία του «Αγαπάτε Αλλήλους».

Χαιρόμαστε που, έστω και αργά, (4 χρόνια μετά !) ο Κος Αγοραστός ανακαλύπτει τις απόψεις του «συνεργάτη» του και επιδοκιμάζουμε την άμεση αντίδραση του, αρκεί, αυτή η στάση του, να μην είναι «αλά καρτ» και να μην έχει προσωπικά κίνητρα».

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: