Εκπαίδευση » Σχολεία » Γενική Συνέλευση για το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

Γενική Συνέλευση για το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

Γενική Συνέλευση για το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

Το Σωματείο Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θεσσαλίας (Σ.Ι.Ε.Λ. Θεσσαλίας), εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας καλωσορίζει και εύχεται στον καθένα από εμάς υγεία, δημιουργικότητα και αντοχή απέναντι στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες και φέτος θα κληθούμε να εργαστούμε, να δράσουμε και να παλέψουμε. Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων που έγιναν, αλλά και της προσπάθειας να συγχρονίσουμε το βηματισμό μας με αλλά ταξικά σωματεία (κοινή συνεδρίαση Σωματείων την Κυριακή 8/7/2018), το «Σ.Ι.Ε.Λ. Θεσσαλίας» καλεί σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη, 11:30 π.μ, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας με θέματα:

Εξελίξεις στα εργασιακά – κατάσταση στον κλάδο
Εικόνα από χώρους εργασίας
Σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα.
Κύριο θέμα συζήτησης είναι η κλιμάκωση των δράσεων του Σωματείου στην προσπάθεια υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, Κέντρα Ξένων γλωσσών και Κέντρα Μελέτης.

Η πάλη για τη σύμβαση πρέπει να αποτελέσει όπλο του σωματείου, των εργαζομένων, πρέπει να παίξει το ρόλο του μέσου συσπείρωσης των συναδέλφων στους χώρους δουλειάς, στο κίνημα. Πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε εργαζόμενου που θέλει να βάλει φρένο στην αντεργατική λαίλαπα που καταβαραθρώνει τη ζωή μας.

Διαβάστε επίσης: