Λάρισα » «Ο παραλογισμός στην αγροτική πολιτική φτάνει στο τέλος του»
ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΧΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

«Ο παραλογισμός στην αγροτική πολιτική φτάνει στο τέλος του»

«Ο παραλογισμός στην αγροτική πολιτική φτάνει στο τέλος του»

«Τα Πλατανούλια, αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το αχλάδι. Εδώ παράγεται ένα προϊόν υψηλής αξίας, ποιοτικό, ικανό να πρωταγωνιστήσει σε όλο τον κόσμο.Εάν δεν μπορείτε, κύριοι της Κυβέρνησης, να βοηθήσετε στην ενίσχυση και ανάπτυξή του, τουλάχιστον μην βάζετε εμπόδια στους παραγωγούς και αφήστε τους να συνεχίσουν να παράγουν…».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην 5η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου.

ΚΕΛΛΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ (3)

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξαπέλυσε επίθεση κατά της πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στον πρωτογενή τομέα, τονίζοντας:

«Υπέρμετρη φορολόγηση, προκαταβολή φόρου 100%, παράλογες ασφαλιστικές εισφορές και αποζημιώσεις με το σταγονόμετρο οδηγούν τους παραγωγούς σε εγκατάλειψη της υπαίθρου.

Οι μέρες, όμως, των ψεμάτων και της ανικανότητας φτάνουν στο τέλος τους».

ΚΕΛΛΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ (1)

Ο κ. Κέλλας, στη συνέχεια, συνεχάρη τον “πάντα δραστήριο”, όπως τον χαρακτήρισε, Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανουλίων για την άψογη διοργάνωση, ενώ εξήρε την παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης, “στέλνοντας ισχυρό μήνυμα παράδοσης και αγάπης για τον τόπο τους”, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: