Ελλάδα » Νεκρός βρέθηκε 17χρονος – Εξετάζεται η υπερβολική χρήση χαπιών
ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Νεκρός βρέθηκε 17χρονος – Εξετάζεται η υπερβολική χρήση χαπιών

Νεκρός βρέθηκε 17χρονος – Εξετάζεται η υπερβολική χρήση χαπιών

Συναγερμός σήμανε στις αρχές καθώς νεκρός εντοπίστηκε ένας 17χρονος νεαρός στο σπίτι του στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Κρήτη.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η δίωξη ναρκωτικών σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου του άτυχου νεαρού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος 17χρονος «έσβησε» από υπερβολική χρήση χαπιών. Ο 17χρονος ήταν στο σπίτι με ένα φίλο του. Αυτός ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και τώρα δίνει κατάθεση στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε, είχαν πάρει ναρκωτικά χάπια.

Θορυβημένη η ΕΛΑΣ

Ο θάνατος του 17χρονου θορύβησε την αστυνομία.  Η περίπτωση θανάτου του από ναρκωτικά αναμένεται να διερευνηθεί σε βάθος.

Ποιες ήταν οι συναναστροφές του, με ποιους ήρθε σε επαφή τις τελευταίες ώρες, θα ερευνηθεί το κινητό του τηλέφωνο ώστε να ελεγχθούν οι επαφές του. Θα ληφθούν καταθέσεις από οικείους του και φυσικά αναμένεται η τοξικολογική.

Το θέμα είναι, όπως διερωτώνται εύλογα αστυνομικοί, ακόμα και να εντοπιστούν οι επαφές του (ήδη γνωρίζουν πρόσωπα, τα οποία έχουν απασχολήσει για διακίνηση, με τα οποία είχε στενές σχέσεις ο άτυχος ανήλικος) πού μπορεί να οδηγήσει αυτό πρακτικά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ηρακλειώτη τοξικομανή, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν μήνες πριν βρεθεί νεκρός. Οι Αρχές άνοιξαν το κινητό του τηλέφωνο και βρήκαν ότι οι τελευταίες επαφές που είχε ήταν με τέσσερα άτομα που έχουν απασχολήσει για διακίνηση. Η έρευνα αυτή δεν οδήγησε σε κάποιο αποτέλεσμα. Ο φάκελος έκλεισε.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: