Παραπολιτικά » Λαρισαίοι πάνε ΔΕΘ για να ακούσουν τον Αλ. Τσίπρα
ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Λαρισαίοι πάνε ΔΕΘ για να ακούσουν τον Αλ. Τσίπρα

Λαρισαίοι πάνε ΔΕΘ για να ακούσουν τον Αλ. Τσίπρα

Aπό τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα στην ΔΕΘ (φωτ. Eurokinissi)

Σήμερα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πολλοί είναι οι φορείς και τα σωματεία που ετοιμάζονται από τη Λάρισα για να διαδηλώσουν κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Όμως υπάρχουν και Λαρισαίοι που θα ανέβουν στη Θεσσαλονίκη για να ακούσουν τον Πρωθυπουργό μέσα στο «Βελλίδειο».

Στελέχη και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσουν σήμερα ώστε να είναι έγκαιρα στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης.

Ο λόγος που φέτος οργανώνεται μαζικότερη άνοδο ΣΥΡΙΖΑίων στα  εγκαίνια της ΔΕΘ έχει να κάνει  με το γεγονός ότι δεν θα ήθελαν να λείπουν από την κρίσιμη παρέμβαση  του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θα  περιγράψει δράσεις και πολιτικές μετά την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια που οριοθετήθηκε χρονικά από το ορόσημο της 21ης  Αυγούστου.

Βέβαια, σε ορισμένους από τους συντοπίτες θα δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούν με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, στο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ώστε αφενός να έχουν ενημέρωση από «πρώτο χέρι» για τις εξελίξεις και αφετέρου να οργανώσουν παρεμβάσεις που να αφορούν την περιοχή μας.

Όπως και αν έχει, απ’  αυτό το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στη  Θεσσαλονίκη σηματοδοτώντας την εκκίνηση της «θερμής» πολιτικής περιόδου, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει οξείες αντιπαραθέσεις και στο… βάθος κάλπες!

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: