Ελλάδα » Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Γ. Δημαρά για την απώλεια του γιου του

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Γ. Δημαρά για την απώλεια του γιου του

Συλλυπητήρια από τον πολιτικό κόσμο στον Γ. Δημαρά για την απώλεια του γιου του

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο πολιτικός κόσμος στον στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά, για την απώλεια του 38χρονου γιου του.

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου», ανέφερε σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η τραγική είδηση της απώλειας της ζωής ενός νέου ανθρώπου μας συγκλονίζει. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δημαρά», επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.

«Η είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου μας γεμίζει θλίψη, θλίψη, θλίψη. Τα συλληπητήρια μου στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Κουράγιο», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι σημείωσαν: «Συγκλονισμένοι από το τραγικό γεγονός, εκφράζουμε στον Γιώργο Δημαρά και στην οικογένειά του, τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του γιού τους».

 

Διαβάστε επίσης: