Λάρισα » Λοβέρδος: Πρωταθλητής του ψεύδους ο Τσίπρας
ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΜΙΑΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Λοβέρδος: Πρωταθλητής του ψεύδους ο Τσίπρας

Λοβέρδος: Πρωταθλητής του ψεύδους ο Τσίπρας

Ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Λάρισα ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος είναι επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος μαζί με τον Βουλευτή Κώστα Μπαργιώτα για την ΔΕΘ.
Ο κ. Λοβέρδος εξήρε το έργο που γίνεται στο Επιμελητήριο Λάρισας και υπεραμύνθηκε της στήριξης της επιχειρηματικότητας αλλά είπε ότι«τα προβλήματα της αγοράς δε λύνονται και τα χρόνια περνούν. Η ΔΕΘ θα πάει χαμένη. Ο τόπος έχει ανάγκη τη σοκαριστική ανάπτυξη που θα επιτρέψει κάτι να γίνει με τα θηριώδη πρωτογενή πλεονάσματα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση. Δεν έχω καμιά ελπίδα ότι θα τα ακούσουμε αυτά από ένα πρωθυπουργό που είναι ο χειρότερος που έχει περάσει από τη χώρα», υποστήριξε. Μάλιστα σημείωσε ότι  ο πρωθυπουργός καλλιέργησε το μίσος το διχασμό και τα ψέματα. «Ο Τσίπρας θα στεφθεί ξανά πρωταθλητής του ψεύδους στη ΔΕΘ», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Λοβέρδος 2

Αναφερόμενος στο τί θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές σημείωσε ότι οι «το διακύβευμα των εκλογών είναι η σύγκρουσή μας με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο νικητής έχει από τώρα κριθεί. Η κυβέρνηση θα ταπεινωθεί στις εκλογές». Για τις συνεργασίες σημείωσε ότι αυτές θα κριθούν μετεκλογικά.
Μίλησε και για το χώρο της Κεντροαριστεράς και υποστήριξε ότι «έχει έναν εκφραστή και αυτός είναι το Κίνημα Αλλαγής. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα, είναι ο «γεωργός» του μίσους».

Για την Ελλάδα μετά τα μνημόνια εμφανίστηκε απαισιόδοξος σημειώνοντας ότι «θα περπατήσουμε σε κακοτράχαλο δρόμο».
Τέλος ερωτήθηκε για το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ από το οποίο προήλθε το Κίνημα Αλλαγής έφερε πρώτο τα μνημόνια και τις περικοπές. Ο κ. Λοβέρδος μεταξύ άλλων απάντησε ότι «είμασταν οι φορείς της ακμής. Θυσιαστήκαμε και γίναμε οι φορείς της επανόδου στην κανονικότητα και εκεί ο Ελληνικός Λαός κουρασμένος, ψήφισε το 2014 τους λαϊκιστές και τους δημαγωγούς με τα αποτελέσματα που ξέρετε», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: