Θεσσαλία » Γέννησε στους 5 μήνες – Μήνυσε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων

Γέννησε στους 5 μήνες – Μήνυσε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων

Γέννησε στους 5 μήνες – Μήνυσε τους γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων

(φωτ. αρχείου)

Μια δραματική υπόθεση του 2015 ζωντανεύει στις αίθουσες του Δικαστηρίου των Τρικάλων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  για χθες ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η  υπόθεση, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε γυναίκα που βρέθηκε ξαφνικά με πόνους στο Νοσοκομείο Τρικάλων και γέννησε αργότερα στο σπίτι της ένα μωρό 5 μηνών (!!!), το οποίο πάντως και ω! του θαύματος ζει ακόμη.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα χρόνια όταν και η γυναίκα είχε ανέβει για να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την οικογένειά της σε χωριό της Καρδίτσας κοντά στα Τρίκαλα. Ένιωσε περί την 2α πρωινή έντονους πόνους και  μετέβη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η γυναίκα ισχυρίζεται στη μήνυσή της ότι οι γιατροί δεν εκτίμησαν σωστά την κατάστασή της και της έδωσαν εξιτήριο μερικές ώρες αργότερα, επιτρέποντας τη να ταξιδέψει για την Αθήνα. Από την πλευρά των γιατρών ισχυρίζονται ότι η κλινική της εικόνα ήταν καλή και ότι και η ίδια επιθυμούσε να φύγει για να την παρακολουθήσει ο γιατρός της στην Αθήνα.

Η γυναίκα με τον σύζυγό της πράγματι ξεκίνησαν να φύγουν για Αθήνα, ωστόσο κάνοντας μια στάση στο χωριό τους στην Καρδίτσα για να πάρουν τα πράγματά τους η γυναίκα πηγαίνοντας στην τουαλέτα… γέννησε το μωρό!!!… Μήνυσε τους δυο γιατρούς του Νοσοκομείου Τρικάλων που την παρακολούθησαν στην εφημερία τους για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους. Η υπόθεση τελικά πήρε αναβολή για τις αρχές καλοκαιριού του 2019.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

Διαβάστε επίσης: