Οικονομία » Eγκαινιάζεται το 18ο CAFé Mé

Eγκαινιάζεται το 18ο CAFé Mé

Eγκαινιάζεται το 18ο CAFé Mé

Τα CAFé Mé μεγαλώνουν! Σήμερα τα εγκαίνια για το 18ο!

Όλοι οι Λαρισαίοι είναι απόψε καλεσμένοι στα εγκαίνια του νέου CAFé Mé επί της οδού Καρδίτσης 98 & Δάλλα (απέναντι από τη ΔΕΗ). Οι υπεύθυνοι της αλυσίδας ευχαριστούν θερμά για την πολυετή υποστήριξη ειδικά στην έδρα της τη Λάρισα όλους τους φίλους και φίλες λάτρεις του ποιοτικού καφέ μας!

cafe me (4)

Σήμερα Παρασκευή τελούνται τα επίσημα εγκαίνια του νέου 18ου καταστήματος (19:30) με όμορφες εκπλήξεις και live πρόγραμμα του Party 97.1..!
Το νέο street cafe με την χαρακτηριστική ατμόσφαιρα, έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό της πόλης σε ένα ακόμη σημείο έρχεται να κάνει τη διαφορά στην εξυπηρέτηση της περιοχής της Νεράιδας, των Ηπειρώτικων και της πλατείας Πρωτομαγιάς. Μεταξύ άλλων θα μεταδίδονται ανελλιπώς και όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στη μεγάλη μας οθόνη!

cafe me (1)

Με υψηλής ποιότητας καφέ, μοναδικές συνταγές ροφημάτων και μια πλούσια ποικιλία γλυκών και αλμυρών snacks, τα CAFé Mé έχουν γίνει η απαραίτητη καθημερινή στάση του καταναλωτή για όλες τις ώρες της ημέρας.

cafe me (2)

Τα δημοφιλή CAFé Mé ακολουθούν μια σταθερά ανοδική κι επιτυχημένη πορεία αποτελώντας για την πόλη μας ακόμη ένα σημείο αναφοράς για την ανάπτυξή της σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα – Κέρκυρα – Κεφαλονιά – Κύπρος.

Fb: CAFe Me Greece
www.cafeme.gr

Διαβάστε επίσης: