Παραπολιτικά » «Κλειδώνει» ο διάδοχος στην παράταξη Τζανακούλη
ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΔΕΙΠΝΟ

«Κλειδώνει» ο διάδοχος στην παράταξη Τζανακούλη

«Κλειδώνει» ο διάδοχος στην παράταξη Τζανακούλη

Συνάντηση με τους εκλεγμένους της παράταξης «Λάρισα- Πόλη του Αύριο» έγινε χθες βράδυ στο Κτήμα Τζανακούλη. Ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Κώστας Τζανακούλης στο κτήμα του στην Μεσορράχη κάλεσε τους στενούς του συνεργάτες και μίλησαν για όλα.

Στο μενού εκτός από το καλό κρασί και τους εκλεκτούς μεζέδες στο τραπέζι μπήκε το θέμα της λειτουργίας και της πορείας της παράταξης αλλά και το ζήτημα της διαδοχής στο οποίο πολλάκις έχει αναφερθεί ο πρώην δήμαρχος. Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα δείχνει να έχει κλειδώσει και πρόκειται για νεαρό εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης που χαίρει της εκτίμησης του Κώστα Τζανακούλη. Άλλωστε ο πρώην δήμαρχος επιθυμεί η παράταξή του, που έκλεισε πλέον 20 χρόνια ζωής, να συνεχίσει επάξια το έργο της.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας τέθηκε και το ζήτημα των κινήσεων ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Σχεδόν όλοι συμφωνήσαν στην προοπτική ενός κοινού ψηφοδελτίου αλλά αυτό «θα πρέπει να γίνει υπό προϋποθέσεις και μετά από συζήτηση», τονίστηκε με νόημα.

Θα ακολουθήσει μια διευρυμένη νέα συνάντηση και με τους μη εκλεγμένους της παράταξης και στη συνέχεια αναμένεται, πριν από τα τέλη του χρόνου, να ανακοινωθεί και επίσημα ο διάδοχος του Κώστα Τζανακούλη.

Π.Γ.

Διαβάστε επίσης: