Δήμοι Νομού » Δήμος Ελασσόνας » Ετοιμασίες για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης

Ετοιμασίες για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης

Ετοιμασίες για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης

Οι εθελοντές για την υποστήριξη των δράσεων του 3ου Ορειβατικού Αγώνα την Παρασκευή 7-9-2018 και ώρα 7μ.μ. καλούνται να έρθουν για ενημέρωση στην αίθουσα της Δημοτικής Κοινότητας Τσαριτσάνης και να παραλάβουν και τη μπλούζα του εθελοντή. Όσοι επιθυμούν  να προσφέρουν τη  στήριξη στις δραστηριότητες του αγώνα, μπορούν να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ή να το δηλώσουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Δ.Σ.την Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου και την Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται, επίσης, τα εξής:

«Για την φιλοξενία-τροφοδοσία, των 296 αθλητών-τριών,διασωστών- εθελοντών, παρακαλούμε όλους  τους συλλόγους και μεμονωμένα άτομα να μας ενημερώσουν για την όποια εθελοντική προσφορά σε  (πίτες,κέικ κ.λ.π.) ,μέχρι την Παρασκευή 7-9-2018,όπως παραπάνω, και στο τηλ. 6974083557 ( Θάνος Βαθράκης) ,ώστε να καλύψουμε τα απαραίτητα και να μην υπάρχουν υπερβολές.

Για την ασφάλεια όσων συμμετέχουν στους αγώνες και τις πεζοπορίες τα μονοπάτια είναι καθαρά και με επαρκή σήμανση και με στήριξη εθελοντών,δείκτες σε διάφορα σημεία.

ορειβατικος αγωνας τσαριτσανης (1)

ορειβατικος αγωνας τσαριτσανης (3)

Επίσης στην κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης θα υπάρχει γιατρός και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι τα μικρότερα παιδιά  στις πεζοπορίες την Κυριακή 9-9-2018 και τον αγώνα το Σάββατο 8-9- 2018, τρέξιμο μέχρι την Κρυόβρυση και επιστροφή στην πλατεία, θα συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιο γονέα ή κηδεμόνα»

Διαβάστε επίσης: