Παραπολιτικά » Εν αναμονή στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Εν αναμονή στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Εν αναμονή στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα χαρακτηρίστηκε αρχικά από τις ριζικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή του Πάνου Σκουρλέτη στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής και στη συνέχεια από τον ανασχηματισμό στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς η νέα διάταξη στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας δημιουργεί κατάσταση αναμονής στα στελέχη της Λάρισας, καθώς αφού ολοκληρωθεί το «πάζλ» των προσώπων που θα αναλάβουν ευθύνες στην Κουμουνδούρου αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατά τόπους πρωτοβουλίες με αιχμή την εκλογική προετοιμασία.

Πάντως, τόσο ο συντονιστής γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Πέτρος Παπαγεωργίου, όσο και ο αναπληρωτής συντονιστής γραμματέας της Ν.Ε. Βασίλης Ζωγράφος, έζησαν από κοντά τις εξελίξεις στο κόμμα, καθώς παρακολούθησαν την πρόσφατη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στην Αθήνα.

Άκουσαν την ομιλία του Πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, ενώ  συζήτησαν με στελέχη της Κ.Ε. Η διαδικασία κορυφώθηκε με την εκλογή Σκουρλέτη, ο οποίος τόσο από την πολυετή κομματική ενασχόληση, όσο και από τη θέση του υπουργού Εσωτερικών, γνωρίζει την τοπική κατάσταση χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περίοδος προσαρμογής.

Πάντως, το επόμενο μεγάλο «ραντεβού» δίνεται στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης κατά το Σαββατοκύριακο, όπου και αναμένεται να ανακοινώσει το πρώτο ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών στη εποχή μετά την ολοκλήρωση των μνημονίων…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: