Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Κάθε χρόνο την 8η Σεπτεμβρίου εορτάζεται σε εκκλησίες του Δήμου Κιλελέρ η Γέννηση της Θεοτόκου.

Ο εσπερινός της εορτής της Γεννήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου και η αρτοκλασία θα γίνει την παραμονή 7 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στα Μύρα την Παναγία την Κριτσιλαριώτισα, στο Αρμένιο, τη Γαλήνη και το Ελευθέριο.

Η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί ανήμερα της εορτής στις 7:00 σε όλες τις εκκλησίες. Το έθιμο της «γίδας βραστής» στην Παναγία Κριτσιλάρ θα γίνει ανήμερα της εορτής δηλαδή το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 αμέσως μετά τον μεθεόρτιο εσπερινό.

Κριτσμάς αφίσα

Πολιτιστικές εκδηλώσεις

Γιορτή λήξης των θερινών δράσεων της δημοτικής βιβλιοθήκης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ στον υπαίθριο χώρο της βιβλιοθήκης την Παρασκευή στις 19:00.

Γιορτή Βαμβακιού στο Κιλελέρ στην ίδια μέρα στις 21:00. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Κιλελέρ, η Α.Ε Κιλελέρ και η Τοπική Κοινότητα. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ όπως και η εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Χαράς με την ονομασία «Κριτσμάς 18», το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στην πλατεία της Χαράς όπου θα εμφανιστούν η Θεατρική ομάδα Νίκαιας, το χορευτικό συγκρότημα της Μελίας και η ορχήστρα του Γ. Αραμπατζή. Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Διαβάστε επίσης: