Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Μάριος Ξηρομερίτης: «Παραιτούμαι! Δηλώνω παρών στις εκλογές»
ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Μάριος Ξηρομερίτης: «Παραιτούμαι! Δηλώνω παρών στις εκλογές»

Μάριος Ξηρομερίτης: «Παραιτούμαι! Δηλώνω παρών στις εκλογές»

Την παραίτησή του απ΄την θέση του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Λαρισαίων ανακοίνωσε σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο ιατρείο του ο Μάριος Ξηρομερίτης. Ο κ. Ξηρομερίτης αυτή την ώρα  καταθέτει και εγγράφως της παραίτησή του στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Τάχο. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την ενέργεια. «Κλείνει ένας κύκλος. Σκοπός είναι να υπάρξει ένα νικηφόρο ψηφοδέλτιο που θα μας απαλλάξει από την σημερινή Δημοτική Αρχή. Θα είμαι ο κινητήριος μοχλός για την δρομολόγηση των εξελίξεων». Μάλιστα σημείωσε με νόημα ότι «πολλά από τα σχήματα των προηγούμενων εκλογών ατόνησαν»

Ερωτηθείς αν θα κατέβει με τη Ρένα Καραλαριώτου αρκέστηκε να πει ότι «θα μας πει ο κόσμος τι θα κάνουμε. Πρέπει να ακούσουμε τους πολίτες». Μάλιστα οριοθέτησε την δημιουργία του κοινού ψηφοδελτίου κάπου στα τέλη του έτους κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων. Τον κ. Ξηρομερίτη θα διαδεχθεί στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου ο κ. Χρήστος Αγορίτσας.

Ο κ. Ξηρομερίτης αναλυτικά δήλωσε:

«Μετά από 4,5 χρόνια στα έδρανα με αυτή τη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισα να ανακοινώσω την παραίτηση μου .
Κλείνει ένας ιστορικός κύκλος και ουσιαστικά εισερχόμαστε σε προεκλογική περίοδο . Η δημοτική αρχή όπως και όλες οι αντιπολιτεύσεις κριθήκαμε στον χρόνο από τους δημότες και η εικόνα που έχουν οι πολίτες για όλους μας είναι ξεκάθαρη.
Οι πράξεις , και το διάβα του καθενός από τους συμμετέχοντες στο Δημοτικού Συμβούλιο είναι πλέον κατατεθειμένα στους δημότες και μένει να κριθούμε και έμπρακτα, στην κάλπη .
Πιστεύω ότι εξετέλεσα την αποστολή μου ως δημοτικός σύμβουλος και εκπροσώπησα κατά το δυνατόν και με τον βέλτιστο τρόπο το δημόσιο συμφέρον .
Με μεγάλη μου χαρά θα παραχωρήσω την θέση μου σε έναν φίλο και στενό συνεργάτη και πολύ πιο σημαντικό, έναν ενεργό πολίτη που θα δώσει την δική του μεγάλη ώθηση στον Δήμο Λαρισαίων , τον κο Χρήστο Αγορίτσα με τον οποίο μας συνδέουν πολλοί αγώνες στο παρελθόν από τα εφηβικά μας χρόνια έως και σήμερα.
Τώρα σειρά έχει ο καθαρός προεκλογικός λόγος και η προσωπική ενημέρωση και συνεργασία με κάθε συμπολίτη προσωπικά .
Είμαι παρών και θα δώσω τον αγώνα μου για να έχει ο δήμος Λαρισαίων την αναπτυξιακή τροχιά που του αρμόζει ως Θεσσαλική πρωτεύουσα !
Οι εξελίξεις τρέχουν γοργά και εμείς πρέπει να είμαστε ένα βήμα πάντα εμπρός»

Διαβάστε επίσης: