Ελλάδα » Έρευνα στα βίντεο από τη θαλαμηγό για το θάνατο του μοντέλου

Έρευνα στα βίντεο από τη θαλαμηγό για το θάνατο του μοντέλου

Έρευνα στα βίντεο από τη θαλαμηγό για το θάνατο του μοντέλου

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες της αυτοκτονίας του 20χρονου μοντέλου Σινέντ Μακναμάρα σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά. Τι ερευνούν οι Αρχές. 

Όλα τα στοιχεία «δείχνουν» αυτοκτονία, ωστόσο παραμένει ασαφές τι οδήγησε την κοπέλα να κρεμαστεί ενώ βρισκόταν σε ένα πολυτελές σκάφος στο Ιόνιο.

Σύμφωνα με τοην αυστραλιανή ιστοσελίδα news.com.au, οι ελληνικές αρχές έχουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γιοτ, όπου πιστεύουν πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου. Συγχρόνως εξετάζονται τα μηνύματα που έστειλε ή δέχτηκε στο κινητό της τηλέφωνο, όπως και οι κλήσεις το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV, που ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπελέρες, ο οποίος ασχολείται με τις εξορύξεις. Το σώμα της εντόπισε καπετάνιος άλλου σκάφους, ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο ιατροδικαστής συμβούλευσε τη μητέρα και την αδερφή του θύματος να μην πάνε στο νεκροτομείο «για να μην δουν τη σορό της σε τόσο κακή κατάσταση».

Διαβάστε επίσης: