Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » «Επί τάπητος» τα θέματα των Μεσαγγάλων

«Επί τάπητος» τα θέματα των Μεσαγγάλων

«Επί τάπητος» τα θέματα των Μεσαγγάλων

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων μετά από τις πρόσφατες εκλογές του Αυγούστου.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος Κος Γιώργος Γελαδάρης καλωσόρισε το νέο Δ/Σ κ τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντα που έχει αναλάβει ο καθένας τους, Διευκρινίζοντας ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι χρόνια και πολλά και χρειάζεται πολύ δουλεία .

Όρεξη και θέληση υπάρχει , με την βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας να μπορέσουμε να αναδείξουμε την περιοχή μας αλλιώτικη από τις άλλες καθ’ ότι η παραλία των Μεσαγγάλων είναι η μοναδική στο Δήμο Τεμπών κ πρέπει να αποτελεί τον καθρέφτη του Δήμου μας !

Είμαστε ένας οικισμός με 4.000 σπίτια και 5-6000 παροχές νερού με κόσμο από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας και από Βόρεια Ελλάδα .
Ο Πρόεδρος θα ζητήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών Κο Κολλάτο για να συζητήσουν προβλήματα καθημερινότητας των Μεσαγγάλων καθώς κ με τους αντιπεριφερειάρχες των νομών Τρικάλων και Καρδίτσας γιατί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού των νομών αυτών έχει εξοχικά στην περιοχή μας .
Τέλος με την ηγεσία της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λάρισας για θέματα πυρόσβεσης κ με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κο Αγοραστό για να συζητήσουμε θέματα όπως:
Οικιστικό, παραλιακός δρόμος και πεζοδρόμηση αυτού, διάνοιξη κεντρικού δρόμου ,Λειτουργία του αγροτικού ιατρείου Μεσαγγάλων σε 24ώρη βάση σαν κέντρο υγείας»

Διαβάστε επίσης: