Οικονομία » Συνεργασία Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες και Hellas Bak
ΑΓΟΡΑ

Συνεργασία Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες και Hellas Bak

Συνεργασία Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες και Hellas Bak

Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες και η Hellas Bak ανακοίνωσαν την εκκίνηση της συνεργασίας τους με στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Η συνεργασία υπογράφει από τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου Σαμαρά και Συνεργάτες κ. Δημήτρη Σαμαρά και από την εταιρεία Hellas Bak από τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Θωμά Μπακούρα.

Η συνεργασία είναι μέρος των δραστηριοτήτων που ξεκίνησε πρόσφατα ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες, με στόχο την αξιοποίηση της εξειδίκευσης, των βασικών ικανοτήτων και της τεχνογνωσίας που κατέχει σε πανελλαδικό επίπεδο, χαρακτηριστικά τα οποία αναπτύχθηκαν χάρη στην 25ετή και πλέον εμπειρία του Ομίλου Σαμαράς & Συνεργάτες σε ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Ομίλους στην Ελληνική αγορά και εξυπηρετεί πάνω από 5.500 πελάτες στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Ο Όμιλος Σαμαράς & Συνεργάτες αποτελείται συνολικά από 7 εταιρείες, εξειδικεύεται σε 35 τομείς και απασχολεί περισσότερα από 250 άτομα ανθρώπινο δυναμικό. Βασίζεται στο τρίπτυχο γνώση – ποιότητα – συνέπεια και παρέχει ολοκληρωμένες τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες (μελέτη, επίβλεψη και αδειοδότηση σύνθετων τεχνικών έργων), υποστηρίζοντας στην πράξη όλο το φάσμα της επιχειρηματικότητας, αλλά και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Εδώ και χρόνια, λειτουργεί ως τεχνικός σύμβουλος στους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους της χώρας σε Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, Επιμελητήρια και άλλους θεσμικούς φορείς.

Η Hellas Bak έχει αναπτύξει τις δραστηριότητές στις συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Ιδιωτικό και τον Δημόσιο Τομέα. H Hellas Bak λειτουργεί ως εταιρεία αντιπροσώπευσης και εκπροσωπεί στην Ελλάδα και το Εξωτερικό σημαντικό αριθμό εταιρειών του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Η Hellas Bak στελεχώνεται από προσωπικό με πολυετή εμπειρία και κατάρτιση στην Ελληνική αγορά, οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών.

Διαβάστε επίσης: