Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Εκδήλωση στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου από τον Σύλλογο Γυναικών

Εκδήλωση στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου από τον Σύλλογο Γυναικών

Εκδήλωση στην Τ.Κ. Αγίου Γεωργίου από τον Σύλλογο Γυναικών

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο του Δήμου Κιλελέρ η λαϊκοδημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Κοινοτητα Αγιου Γεωργιου

«Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Θ. Νασιακόπουλος δήλωσε ότι ο Δήμος Κιλελέρ έμπρακτα στηρίζει τις πρωτοβουλίες των τοπικών συλλόγων οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις κοινωνίες να συσφίξουν τις σχέσεις τους.

Η πρόεδρος του συλλόγου Δ. Μπουλασίκη στην ομιλία της μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι «ο σύλλογος είναι ένας φορέας των κατοίκων που διεκδικεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, την περιφέρεια και τη δημοτική αρχή όλα εκείνα τα έργα που θα αναδείξουν την περιοχή… η συνεργασία με την πρόεδρο, τη δημοτική αρχή, και τις αρμόδιες αντιδημαρχίες μεταμόρφωσε το χωριό» και στο τέλος κάλεσε όλους τους κάτοικους του Αγίου Γεωργίου να ενεργοποιηθούν και να στοιχηθούν πίσω από το σύλλογο που τόσα έχει προσφέρει στο χωριό.

Κοινοτητα Αγιου Γεωργιου

Στην εκδήλωση όπου εμφανίστηκε το χορευτικό συγκρότημα «Μυρμιδόνες», παρέστησαν  ο πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Κιλελέρ Α. Βαρδακούλης ,οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος και Αν. Ρεντζιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Σωτηρίου οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων Γ. Νανούλη, Α. Κανέψος, Φ. Μαυρίκη, Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη, Κ. Τσιαγκλάνης και Ν. Γκαμπλιάς, το μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Κιλελέρ Κ. Σακελλαρίου,  ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ε. Μπαλατσός, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. Την εκδήλωση ευλόγησε ο π. Ε. Μπιζούλας».

Διαβάστε επίσης: