Λάρισα » «Οικολογική Θεσσαλία» για Δ. Παπαδημόπουλο

«Οικολογική Θεσσαλία» για Δ. Παπαδημόπουλο

«Οικολογική Θεσσαλία» για Δ. Παπαδημόπουλο

Σε ανακοίνωση της παράταξης «Οικολογική Θεσσαλία» για τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Δημήτρη Παπαδημόπουλο επισημαίνονται τα εξής:

«Η Οικολογική Θεσσαλία καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ρατσιστική συμπεριφορά που επέδειξε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, Δημήτρης Παπαδημόπουλος, κατά τη χθεσινή του διένεξη με εργαζόμενους στην ανακατασκευή οδοστρώματος στην Λάρισα.

Ανάλογες ρατσιστικές συμπεριφορές συμβάλλουν στην ταχεία εκκόλαψη του «αυγού του φιδιού» και είναι, σαφώς, απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση, βεβαίως, δεν συνάδουν με τον αυτοπροσδιορισμό του Χριστιανού Ορθόδοξου, που φέρεται να επικαλέστηκε, για το θέμα, ο Δ. Παπαδημόπουλος, καθόσον, αυτό, αν μη τι άλλο, καμία σχέση δεν έχω με την υπέρτατη Χριστιανική αξία του «Αγαπάτε Αλλήλους».

Χαιρόμαστε που, έστω και αργά, (4 χρόνια μετά !) ο Κος Αγοραστός ανακαλύπτει τις απόψεις του «συνεργάτη» του και επιδοκιμάζουμε την άμεση αντίδραση του, αρκεί, αυτή η στάση του, να μην είναι «αλά καρτ» και να μην έχει προσωπικά κίνητρα.».

Διαβάστε επίσης: