Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ με την ευκαιρία της εορτής της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου που διοργανώθηκαν από την Τοπική Κοινότητα και τον τοπικό Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου.

Ν. ΚΑΡΥΕΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (3)

Την παραμονή της εορτής έγινε εσπερινή λειτουργία στο γραφικό ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννου χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αχίλλιου Τσούτσουρα. Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση με παραδοσιακή θρακιώτικη μουσική από το συγκρότημα «Εβρίτικη ζυγιά» και εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία του χωριού.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι καταγράφεται με σαφήνεια η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής και των κατά τόπων Αντιδημαρχιών να στέκονται αρωγοί στις εκδηλώσεις των τοπικών κοινοτήτων, να τιμούν τις θρησκευτικές εορτές βοηθώντας τόσο στην οργάνωση όσο και στην επιτυχία των πολιτιστικών και των θρησκευτικών εκδηλώσεων τους.

Ν. ΚΑΡΥΕΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (4)

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Μ. Χαρακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ  Αχ. Βαρδακούλης,   οι αντιδήμαρχοι Αν. Ρεντζιάς και Αχ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Χ. Τσιχίτας, Ρ. Κομήτσας και Γ. Πασχούδης οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Ζαππείου, Νέας Λεύκης, Νέων Καρυών και Νίκαιας Κ. Σωτηροπούλου – Γκαραγκούνη, Φ. Μαυρίκη, Γ. Γκαβάνας και Β. Πιλάτου, τα μέλη  Σ. Μακρυγιάννη, Χ. Μουτούδης και Γ. Ψαρούλης, ο πολιτευτής της ΝΔ Γ. Αδαμούλης, ο πρόεδρος Γ. Στανκούδης και τα μέλη του ΜΕΣ, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ν. ΚΑΡΥΕΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (1)

Διαβάστε επίσης: