Λάρισα » «Δεν μας αφορούσε στο σύνολό της η καταγγελία»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Δεν μας αφορούσε στο σύνολό της η καταγγελία»

«Δεν μας αφορούσε στο σύνολό της η καταγγελία»

Ανακοίνωση από τρία μέλη του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, στην οποία και επισημαίνεται:

«Αναφορικά με την καταγγελία που έκανε το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , τρία μέλη του Συλλόγου του Σωματείου θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι :

-Δεν συζητήθηκε, οπότε και δεν πάρθηκε  σχετική απόφαση καταγγελίας της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης  όσο αφορά μετακινήσεις που έγιναν στο προσωπικό που ανήκει στην συγκεκριμένη υπηρεσία. Αναφέρθηκε σε προφορικό επίπεδο, ότι θα πρέπει να συζητηθεί αλλά δεν υπήρξε καταγγελία από εργαζόμενο στο Νοσοκομείο που να κινήσει την διαδικασία συζήτησης και ειδικά καταγγελίας

-Το έγγραφο που συντάχθηκε αφορούσε την θέση του Σωματείου Εργαζομένων στην ενδεχόμενη μεταφορά της Παιδοχειρουργικής κλινικής στο ΠΠΓΝΛ  και όσα είδαν τον τύπο τις τελευταίες μέρες.  Αυτό ήταν και το κύριο  θέμα στο Συμβούλιο  και οι κινητοποιήσεις εν όψει της ΔΕΘ.

-Δεν τέθηκε θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης από κάποιο μέλος του Σωματείου οπότε δεν ελήφθη καμιά απόφαση περί καταγγελίας

-Για ακόμη μια φορά η παράταξη της πλειοψηφίας, χρησιμοποιεί έγγραφο το οποίο συντάχθηκε την ώρα της συνεδρίασης, προσθέτοντας κατά βούληση όποια κομμάτια θέλησε και ανακοινώθηκε στον Τύπο ,χωρίς ενημέρωση και γραπτή αποδοχή των όσων γράφονται.

Είμαστε υπερασπιστές της νομιμότητας, της ισονομίας και της δίκαιης μεταχείρισης  των εργαζομένων. Προασπιζόμαστε τα συμφέροντα των εργαζομένων και του Νοσοκομείου και συντασσόμαστε με όσους  τηρούν την  ίδια γραμμή , ΤΗΡΩΝΤΑΣ πάντοτε την νομιμότητα και τις νόμιμες διαδικασίες που οι νόμοι και η δημοκρατία επιβάλουν.

Διαμαρτυρόμαστε λοιπόν για την καταστρατήγησή τους από μερικά μέλη του Σωματείου και δηλώνουμε πως το συγκεκριμένο έγγραφο που είδε το φως της δημοσιότητας αφορούσε ΜΟΝΟ την θέση μας για την Παιδοχειρουργική κλινική και  τίποτε άλλο».

Διαβάστε επίσης: