Αθλητισμός » Στον δήμαρχο ο Λαρισαίος ποδηλάτης Παν. Καρατσιβής

Στον δήμαρχο ο Λαρισαίος ποδηλάτης Παν. Καρατσιβής

Στον δήμαρχο ο Λαρισαίος ποδηλάτης Παν. Καρατσιβής

Την ανάγκη οι επιτυχίες στον αθλητισμό να συνοδεύονται από αξίες και κοινωνική συνείδηση τόνισε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης υποδεχόμενος στο γραφείο του τον έφηβο Λαρισαίο ποδηλάτη Παναγιώτη Καρατσιβή ο οποίος απέσπασε δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο (στο ατομικό πουρσουίτ και στο αγώνισμα πόντων καθώς και στο αγώνισμα σκράτς αντιστοίχως) στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που προσφάτως διεξήχθη στην Ελβετία.

Ακόμη ο δήμαρχος Λαρισαίων, αφού συνεχάρη τον νεαρό αθλητή για την μεγάλη του επιτυχία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του αλλά και με τον προπονητή του Απόστολο Τσοπούρογλου γενικότερα για το άθλημα της ποδηλασίας και την σημαντική συνεισφορά του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας σ’ αυτό.

Καλογιαννης Καρατσιβης (2)

Το νεαρό αθλητή συνόδευαν ο Πρόεδρος του ΠΓΣ Λάρισας και ταμίας της Ποδηλατικής Ομοσπονδίας Σάββας Τσοπούρογλου, ο πατέρας του αθλητή και ο δημοτικός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος. Ο πρόεδρος του ΠΓΣ Σ. Τσοπούρογλου, αφού εξήγησε στον δήμαρχο τις δυσκολίες, κυρίως οικονομικές, των συλλόγων στην υποστήριξη των αθλητών, τόνισε πως «εκείνο που προέχει, μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία του Λαρισαίου αθλητή, είναι η σωστή διαχείρισή της τόσο για τον ίδιο όσο και γενικότερα για το άθλημα αφενός για την πόλη μας και αφετέρου σε πανελλήνιο επίπεδο» ενώ δεν παρέλειψε να θίξει την αναγκαιότητα κατασκευής ενός ανοιχτού ποδηλατοδρομίου στη Λάρισα. Ο κ. Καλογιάννης άκουσε προσεκτικά τις επισημάνσεις αυτές και υποσχέθηκε να εξεταστεί το ζήτημα του ποδηλατοδρομίου στο πλέγμα των επόμενων κινήσεων που αφορούν στην ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών της πόλης.

Τέλος ο δήμαρχος Λαρισαίων επέδωσε στον νεαρό ποδηλάτη ένα συμβολικό δώρο – φωτογραφικό λεύκωμα του Τ. Τλούπα με φωτογραφίες της παλιάς Λάρισας – προτρέποντάς τον να συνεχίσει με σκληρή δουλειά «να κατακτά νίκες και να φέρνει διακρίσεις στην πόλη».

Διαβάστε επίσης: