Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών ο Κολλάτος

Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών ο Κολλάτος

Στο 28ο αντάμωμα Πουρναριωτών ο Κολλάτος

Στο 28ο Αντάμωμα Πουρναριωτών βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΙ (2)

Στο σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο κ. Κολλάτος ευχαρίστησε το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου για την πρόσκληση και μίλησε για μια εκδήλωση που εκπέμπει μια νότα αισιοδοξίας γιατί αναδεικνύει τον πολιτισμό και την παράδοση αλλά και τον εθελοντισμό και την συμμετοχή.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πουρναρίου για την όμορφη σημερινή εκδήλωση όπως και στα χορευτικά τμήματα  που συμμετείχαν και  να ευχηθώ πάντα επιτυχίες στο σύλλογος σας. Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και μέσα από τον δημοτικό οργανισμό του δήμου θα είμαστε δίπλα σας σε αυτές τις προσπάθειες».

ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΙ (1)

Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησε και ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασίλης Πινακάς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Αργυρίου και Βασίλης Ζάχος, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, Πουρναρίου κα Αργυρούλα Νταναβάρα, ο αντιπρόεδρος  του ΔΟΠΑΠΕΠ και πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής.

ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΙ (4)

ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΙ (3)

Διαβάστε επίσης: