Ελλάδα » Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό

Κριτική στην κυβέρνηση για τον ανασχηματισμό άσκησαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΝΔ
Η Μαρία Σπυράκη τονίζει πως ο πραγματικός ανασχηματισμός θα είναι οι εκλογές. Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως «τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς. Ευτυχώς δεν αργεί ο μόνος πραγματικός ανασχηματισμός που χρειάζεται η χώρα. Οι εκλογές. Για να δείξουν οι πολίτες στον κ. Τσίπρα το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου» καταλήγει στη δήλωσή της.

ΚΙΝΑΛ
Κυβέρνηση απελπισίας και πανικού χαρακτηρίζει τον ανασχηματισμό το Κίνημα Αλλαγής, σημειώνοντας ότι «Ως φαίνεται «το αντιδεξιό προφίλ της» μετά τους κ.κ. Καμμένο, Παπαγγελόπουλο ενισχύεται και με την κα Παπακώστα. Ό, τι και να κάνουν έχουν πια τελειώσει.Αυτή είναι η τελευταία Κυβέρνηση μιας ομάδας που καταπάτησε αρχές και αξίες».

Ένωση Κεντρώων
«Ο ανασχηματισμός απογοήτευσε ακόμη και τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας δεν τόλμησε να θίξει τα κομματικά του κάστρα, ενώ τα ανοίγματα που έκανε είναι μηδαμινής αξίας χωρίς κανένα αντίκρισμα. Είναι μια κυβέρνηση με πορεία προς την οριστική της δύση» σχολίασε η Ένωση Κεντρώων.

Το Ποτάμι

|Όταν δεν έχεις πυξίδα, όταν δεν έχεις σχέδιο και πρόταση για τη χώρα, τότε καταλήγεις να διαβάζεις παλιούς πολιτικούς καταλόγους για να βρεις τους υπουργούς σου. Η χώρα δεν θα πάει μπροστά με μια κυβέρνηση παρωχημένης αριστεράς, ψεκασμένης ακροδεξιάς, με γαρνιτούρα λαϊκής δεξιάς και ολίγη από παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ. Μια ομάδα που θα προσθέσει προβλήματα στη χώρα αντί να αφαιρέσει».

Διαβάστε επίσης: