Εκπαίδευση » Μήνυμα Καψάλη για τους επιτυχόντες

Μήνυμα Καψάλη για τους επιτυχόντες

Μήνυμα Καψάλη για τους επιτυχόντες

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Ιωάννης Καψάλης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επισημαίνει:

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους εσάς που είδατε τους κόπους σας να αποδίδουν και τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται με την εισαγωγή σας στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε με το ίδιο πείσμα να προσπαθείτε για το καλύτερο και πάντοτε να επιθυμείτε και να επιδιώκετε το σπουδαιότερο και το υψηλότερο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια επίσης και στις οικογένειές σας για την  ηθική και πολύπλευρη συμπαράστασή τους  και στους καθηγητές για την υποστήριξη και πολύτιμη βοήθειά τους.

Και σε σας,  που φέτος δεν πετύχατε την εισαγωγή σας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, εύχομαι με αποφασιστικότητα και πείσμα να παλέψετε για τα όνειρά σας, και να χρησιμοποιήσετε το «πλεόνασμα των δυνάμεων σας» για πολλές επιτυχείς και δημιουργικές στιγμές στη ζωή σας. Αναλογιστείτε ότι αυτή η δοκιμασία ήταν μία μόνο στιγμή στην ζωή που τώρα ανοίγεται μπροστά σας».

 

Διαβάστε επίσης: