Αθλητισμός » Εγγραφές στο Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας

Εγγραφές στο Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας

Εγγραφές στο Γ.Σ. ΝΙΚΗ Λάρισας

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) σωματείο του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας ανοίγει τις πόρτες στις ανερχόμενες γυμνάστριες, χορεύτριες και μπαλαρίνες της πόλης (3-15 ετών) ξεκινώντας τις εγγραφές για τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής και χορού (hip-hop) που διατηρεί.

Με σπουδαίες διακρίσεις στη ρυθμική γυμναστική αλλά και το χορό και στο πλαίσιο της σοβαρής δουλειάς που γίνεται τα τμήματα του Γ.Σ ΝΙΚΗ χωρίζονται ανάλογα με το ηλικιακό και μαθησιακό επίπεδο των παιδιών, ενώ οι μικρές αθλήτριες όλων των τμημάτων μετέχουν στο ετήσιο φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής που καθιέρωσε τη Λάρισα στο «χάρτη» του αθλήματος, όπως και σε όλες τις ετήσιες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του σε πανελλήνια πρωταθλήματα, κύπελλα και διεθνή τουρνουά, όπου παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια φέρνει μετάλλια και διακρίσεις στη Λάρισα.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας 15.00-20.00 και τα Σάββατα 09.00-14.00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6984939456 και 6945128452.

Διαβάστε επίσης: