Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Στέργιος Κουτέρης σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Αρμένιο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια και αδέλφια.

Απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών ο Χαράλαμπος Σταμούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγονό, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 87 ετών απεβίωσε η Βάια Παπακρίβου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 17.30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος, στο Δοξαρά. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και αδέλφια.

Απεβίωσε η Αφροδίτη Μπουλασίκη σε ηλικία 90 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Λάρισα. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγονή, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 98 ετών απεβίωσε η Αθανασία Μάνδαλου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στη Γλαύκη. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και ανίψια.

xasiotis

Διαβάστε επίσης: