Παραπολιτικά » Ο Π. Νάνος, η διοίκηση των Νοσοκομείων και η υποψηφιότητα…
«ΘΑ ΤΙΜΗΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΟ...»

Ο Π. Νάνος, η διοίκηση των Νοσοκομείων και η υποψηφιότητα…

Ο Π. Νάνος, η διοίκηση των Νοσοκομείων και η υποψηφιότητα…

Αίσθηση προκάλεσε και στη Λάρισα η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παναγιώτη  Νάνου, διοικητή των Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Βέβαια, όσοι γνωρίζουν την πορεία του κ. Νάνου, θυμούνται ότι έχει παρουσία επί πολλά έτη στα πράγματα του ν. Καρδίτσας, είτε με τη συμμετοχή του στην Αυτοδιοίκηση, είτε με τη δράση του σε φορείς της περιοχής.

Τώρα ο διοικητής των Νοσοκομείων  της Λάρισας και επί δεκαετίες στέλεχος του ΕΣΥ ετοιμάζει το επόμενο βήμα, για το οποίο ο ίδιος ενημέρωσε με εκτενή δήλωσή του, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα των θέσεων και των προτάσεών του ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Βέβαια, τους Λαρισαίους – και όχι μόνο – δεν θα μπορούσε παρά να τους απασχολήσει το ερώτημα «και τι θα γίνει  με τη διοίκηση των Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας;».

Ο κ. Νάνος στους συνομιλητές του υπενθυμίζει ότι η ημερομηνία των  δημοτικών εκλογών, τον Μάιο του 2019, συμπίπτει με την ολοκλήρωση  της τριετούς θητείας  του στη διοίκηση των Νοσοκομείων, η οποία ξεκίνησε τον Μάιο του 2016.

«Θα τιμήσω την υπογραφή μου… Δεν θα υπάρξει κανένα κενό στη διοίκηση των Νοσοκομείων» επισημαίνει χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις πως θα δουλέψει το επόμενο διάστημα με ακόμη μεγαλύτερο πάθος ώστε να ολοκληρωθεί σειρά παρεμβάσεων που έχουν δρομολογηθεί.

Άρα το πλάνο του κ. Νάνου συμπυκνώνεται στη φράση  «παραμένω κανονικά στη διοίκηση των Νοσοκομείων, στη συνέχεια ακολουθεί η πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: